Investor Dnes Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka

Имоти Габрово

Всички Продажби Наеми Квартири В строеж
Всички
Всички имоти от Габрово

Продажби имоти от Габрово

Къща Габрово Болта 74 кв. м. 26 000 EUR
Предлаганият имот се намира в живописния квартал Етъра, в близост до едноименния етнографски музей. Представлява едноетажна къща, изградена от тухла с гредоред. Състои се от кухня с всекидневна,..
Цена на кв.м.: 351 EUR

Къща Габрово Русевци 109 кв. м. 100 000 EUR
 Предлаганият имот е двуетажна масивна къща, състояща се от приземен етаж с изграден гараж и складови помещения и един жилищен етаж. Входът на жилищната сграда е от запад, достъпен по..
Цена на кв.м.: 917 EUR

Къща Габрово Долни Бакойци 35 кв. м. 9 200 EUR
 Предлаганият имот се намира на тихо и спокойно място в квартал Бакойци. Представлява двуетажна къща с двор. Първият етаж има две стаи и маза. Вторият етаж разполага със спалня и всекидневна...
Цена на кв.м.: 263 EUR

Къща Габрово Център 60 кв. м. 15 000 EUR
Предлаганият имот се намира на тихо и спокойно място в близост до Шиваров мост. Представлява едноетажна къща с полувкопан етаж с предназначение за маза. Надземният етаж е от три стаи, едната от..
Цена на кв.м.: 250 EUR

Къща Габрово Болта 35 кв. м. 13 000 EUR
 Предлаганият имот се намира на тихо и спокойно място в кв. Болтата. Представлява двуетажна къща с двор. Първият етаж има битова механа с кухня. Вторият етаж разполага с две спални и килер. В..
Цена на кв.м.: 371 EUR

Къща Габрово Шенини 60 кв. м. 16 400 EUR
Предлагаме Ви едноетажна масивна къща, находяща се в кв. Шенини. В много добро общо състояние след направен ремонт. Състои се от кухня, дневна, баня с тоалетна, килер. Мазата е обособена като..
Цена на кв.м.: 273 EUR

Къща Габрово Русевци 108 кв. м. 53 700 EUR
 Едноетажна полумасивна къша, находяща се в атрактивния квартал Русевци, на тихо и спокойно място. Имотът е в много добро състояние, поддържан. Основната къща се състои от кухненски бокс и..
Цена на кв.м.: 497 EUR

Къща Габрово Център 82 кв. м. 14 300 EUR
Предлагаме Ви едноетажна къща, изградена от тухла с гредоред, находяща се на изхода на гр. Габрово, посока гр. Севлиево. Състои се от кухня, три стаи, баня и тоалетна, две мази. Имотът е в добро..
Цена на кв.м.: 174 EUR

Къща Габрово Младост 75 кв. м. 35 000 EUR
 Предлагаме Ви едноетажна масивна къща в добро състояние, кв. Еса. Състои се от две самостоятелни стаи, дневна, кухня, сервизно помещение, баня, тоалетна, коридор и веранда пред входната..
Цена на кв.м.: 467 EUR

Къща Габрово Център 289 кв. м. 63 600 EUR
Предлаганият имот представлява Административно-делова сграда, подходяща за малък семеен бизнес, офиси и жилищна част. На първия етаж са разположени четири помещения, санитарен възел, парно и..
Цена на кв.м.: 220 EUR

Добави оферта » Виж всички Продажби »Виж оферти от всички градове »